Despre noi

Gisana Medical

Cu fiecare test realizat, cu fiecare rezultat corect trimis catre pacientii pe care ii avem in grija, construim indicatorii de calitate care ne diferentiaza.

Viziune

Centrul medical GISANA se infiinteaza in 1992 in peisajul economic al judetului Vrancea, aflandu-se in permanenta intr-o directie ascendenta a recunoasterii sale pe piata serviciilor medicale.

Misiune

De la inceput ne-am propus sa cautam cai mai bune de a satisface nevoile pacientilor, si de aceea depunem eforturi pentru a actiona in conformitate cu cele mai inalte standarde, atat la nivel profesional cat si tehnologic, printr-o gama variata de tehnici medicale: consultatii de specialitate si analize de laborator.

Valori

Asistenta medicala este asigurata de un personal specializat din care face parte o echipa medicala care satisface cele mai exigente si complexe solicitari in domeniul medical.

Trecutul nostru

Infiintarea Laboratorului nostru a pornit din dorinta de a oferi servicii de calitate atat pe plan local, cat si national. Am reusit sa ne facem cunoscuti prin seriozitate, calitatea serviciilor oferite si timpul scurt de lucru. In acest domeniu exigenta este cea mai importanta si reusim sa ne incadram cu succes in standardele impuse de legislatia internationala.

Esti interesat de o colaborare?

Da-ne un telefon sau trimite-ne un e-mail detaliat si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.